TEVÉKENYSÉGEINK:
Napenergia hasznosítás

A nap energiájának hasznosítása

 

A nap az életet jelenti számunkra, a napenergia a jövő energiaforrása amely meleget, fényt és energiát juttat számunkra egész évben. Olyan energiát, amit akár melegvíz előállítására és fűtésre is felhasználhatunk, csökkentve ezzel a hagyományos (földgáz, kőolaj stb.) energia felhasználást. Az általunk beépített napkollektoros rendszerek hasznosítják a nap kimeríthetetlen energiáját, alkalmazásuk előnyös Önnek és a környezetnek is.

 

A napkollektoros rendszerek létesítése gondoskodás a jövőről. Komplett, kipróbált megoldásokat adunk minden igényre, igazodva a meglévő és új kialakítású használati melegvíz és fűtési rendszerekhez.  Valamennyi szükséges elem megtalálható kínálatunkban a kollektoroktól a szabályozásig.

 

Tervezéstől a beüzemelésig, minden gépészeti és automatika szerelési munkát elvégzünk. Beszállítóinkkal együtt a legjobb ár/minőségarányt kínáljuk az Önök számára.

 

Magyarország fekvése több, mint megfelelő a napenergia hatékony kiaknázásához. Éves hozamaink, napsütéses óráink száma magasabb, mint Európa sok más országában.

 

Az egyszerűbb kialakítású berendezések a használati melegvíz előállítást biztosítják, míg a komplex rendszerek az épületek kiegészítő fűtéseként, illetve medencefűtésként funkcionálnak.

 

Megoldást kínálunk a nagy elnyelőfelületű rendszerek káros túlmelegedésének megakadályozására, árnyékolásra, energiatakarékos biztonsági vészhűtésre.

 

Mérnöki tevékenység

Kivitelezés

Gyártás

Fémszerkezet gyártás

Lakatosmunkák, díszkovácsolás

Forgácsolás

Karbantartás

Napenergia hasznosítás

 

Made with Namu6